Fertilitetsportalen

Din genvej til graviditet

Om fertilitetsportalen

OBS: Hjemmesiden er under opbygning...

Fertilitetsportalen er blevet til ud fra et ønske om, at I der oplever en udfordring med at blive gravid, kan finde alle relevante oplysninger samlet ét sted.

Vi ønsker at hjælpe kvinder med hurtigt at finde årsagen til infertilitet således at den rigtige behandling kan igangsættes så hurtigt som muligt. Alt for ofte møder vi kvinder der har kæmpet i årevis og prøvet et utal af behandlinger uden at opnå graviditet. Lange resultatløse fertilitetsforløb er meget psykisk opslidende, ikke mindst for parforhold, og samtidig kan det være uhyrligt bekosteligt. Den ”rigtige” behandling er ikke nødvendigvis lig med dyre lægeregninger, for du kan gøre rigtigt meget selv igennem livsstil og kost.

På fertilitetsportalen finder du information om fertilitet, typiske barrierer, årsager, hvad du selv kan gøre, samt mulige behandlinger og behandlere i Danmark såvel som i udlandet.

Derfor, lad os hjælpe dig med at finde årsagen til din infertilitet – og først dernæst bør du gå i gang med en passende behandling.

Vi modtager meget gerne feedback, kommentarer og ny viden. Skriv til os på info@fertilitetsportalen.dk.

Mange hilsner

Teamet bag fertilitetsportalen

Emma, Camilla, Line


(C) 2018 Lavet med NemmeHjemmesider.dk


Få en nem hjemmeside med god support